- Każdy box składa się z pięciu rodzajów urozmaiconych przekąsek po 12 sztuk. Tworzone są w różnych stylach i smakach, które idealnie komponują się w jedną pyszną i piękną całość - mówi Sylwia Berniker.
- Czy przygotowywanie takiego jedzenia jest trudne? Myślę, że jeżeli kocha się tworzyć smak, to jest to czystą przyjemnością. Natomiast chęć sprawiania kulinarnej radości moim klientom, daje mi ogromną satysfakcję - dodaje.
Przy przyrządzaniu takiego cateringu pod uwagę brane są przede wszystkim osobiste preferencje smakowe oraz rodzaj okoliczności, na jaką jest zamawiany. Ponadto każde danie formowane jest w sposób indywidualny.
- Najczęściej zamawiane boxy pochodzą z oferty przygotowanej przez nas oraz w formie, jaką udostępniamy. Zazwyczaj nasi klienci zamawiają je na wieczorną imprezę z przyjaciółmi lub urodziny, po to, aby zaproponować gościom nie tylko zwykłą pizzę, tylko aby zaskoczyć ich czymś ciekawym i oryginalnym. Najpopularniejszym boxem w naszym menu okazał się ten z miniburgerami. To właśnie ta forma przekąski podbiła serca naszych klientów - podkreśla pani Sylwia.
Firma posiada wiele wariantów dań do wyboru. Dodatkowo każde zamówienie może zostać spersonalizowane - chętnie dostosujemy się do wymogów klienta - mówi pani Sylwia. W ofercie cateringu imprezowego znajdziemy m.in.: carpaccio z buraka na grzance, deskę serów, tatar wołowy na bagietce, croissant z serkiem chrzanowym oraz melon w szynce szwarcwaldzkiej.
Napisz komentarz
Komentarze