Gorące kanapki to sztandarowy produkt restauracji Fest Food, a zarazem zdrowa alternatywa dla zapiekanek, hot dogów i kebabów.
- Nasze kanapki zaskakują smakiem oraz niebanalnymi połączeniami składników - mówi Sylwia Berniker, współwłaścicielka Fest Food. - Uwielbiamy bawić się smakiem, więc kanapki to karuzele smakowe. To sprawia, że każdy kęs zaskakuje różnorodnością i warto spróbować wszystkich, aby znaleźć swój ulubiony zestaw. Pasty i sosy przygotowujemy na miejscu, pieczywo przygotowuje specjalnie dla nas lokalna piekarnia, a wędliny oraz mięsa dostarcza nam czołowy regionalny producent.
Wśród kanapek znajdują się zarówno słodkie z żurawiną i ananasem, pikantne z oliwkami i chilli, ostre z wasabi, a także całe spectrum tych z wypośrodkowanymi składkami. Fest Food serwuje kanapki z pastrami wołowym, indykiem, mozzarellą, tofu, serem kozim czy glonami nori. A to wszystko zarówno w białym, jak i w pełnoziarnistym pieczywie.
- Najpopularniejsza w naszym menu jest kanapka włoska - dodaje Sylwia Berniker. - Składa się z sałaty, autorskiej i niecodziennej w smaku pasty z rukoli, sera mozzarella, pomidorów, szczypiorku oraz bazylii, zapieczonych i serwowanych w gorącym pieczywie.
Napisz komentarz
Komentarze