Obecnie food truck stacjonuje na parkingu przy zbiegu alei Armii Krajowej oraz ul. Ogrodowej.
- Pomysł na biznes zrodził się z pasji do historii przedwojennej Polski i zabytkowych przedmiotów - wyjaśnia Radosław Stasiewicz. - W ofercie mam kebab z kurczaka ze świeżymi surówkami oraz sosami własnej produkcji. Jest to nieco inny kebab niż ten powszechnie znany, ponieważ serwuję go w wersji street food. Menu powiększy się w lecie, będzie można spróbować lodów gałkowych, grillowanych tostów, a także amerykańskich hot dogów w stylu street food.
Stasiewicz oferuje nie tylko jedzenie, ale sesje zdjęciowe i obsługę imprez z wykorzystaniem roweru i rikszy. Dotychczas kilkakrotnie wspierał Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy, a także organizował własne akcje charytatywne dla dzieci z ubogich dzielnic. Podobne inicjatywy planuje również rozwijać w Chełmie i regionie.
Napisz komentarz
Komentarze